Theatergroep Helmers en popkoor Session brengen samen de voorstelling 'KERSTstuk'

Laatste update: 24 november 2014 16:34
Theatergroep Helmers en popkoor Session hebben de handen ineen geslagen en brengen op donderdag 18 en vrijdag 19 december de voorstelling 'KERSTstuk' voor het voetlicht. Niet in een theater of in een zalencentrum, maar in twee leegstaande panden in het c

Theatergroep Helmers en popkoor Session hebben de handen ineen geslagen en brengen op donderdag 18 en vrijdag 19 december de voorstelling  'KERSTstuk' voor het voetlicht. Niet in een theater of in een zalencentrum, maar in twee leegstaande panden in het centrum van het dorp: garagebedrijf Vlieghuis en het nabijgelegen The House.

Twee daklozen vormen de rode draad van de voorstelling die in totaal vier keer wordt gespeeld. Het publiek kan genieten van een bijzondere kerstuitvoering, waarbij toneelspelers en zangers en zangeressen elkaar ondersteunen en versterken. 

Zowel in het garagebedrijf als in The House zijn twee scènes te zien. Inderdaad. Het publiek moet oversteken van de ene naar de andere locatie. Verkeersregelaars houden een oogje in het zeil. In The House vindt vervolgens een onverwachte ontknoping plaats.

De voorstellingen zijn donderdag 18 en vrijdag 19 december om 18.30 uur en om 20.15 uur. Een ticket kost vijf euro, inclusief een consumptie. Let op! Per voorstelling zijn maximaal zestig toegangskaarten beschikbaar. Entreebiljetten zijn te koop bij Primera in Gieten en indien nog voorradig op donderdag 18 december bij de theaterkraam op de kerstmarkt in Gieten. Telefonisch reserveren kan via 0592-263267.

Nieuws in Gieten

Meer nieuws