Service Apotheek Oostermoer

De apothekers en assistenten in onze apotheek zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om zo goed op de hoogte te blijven. Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik.

De apothekers en assistenten in onze apotheek zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om zo goed op de hoogte te blijven. Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres. Ons team is gemotiveerd om de patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Alle leden van het team dragen verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de apotheek.

 

Regelmatig worden wij getoetst door een onafhankelijke instantie en van tijd tot tijd wordt uw mening ook gevraagd. Mocht u niet tevreden zijn over ons werk of heeft u een idee hoe wij ons werk zouden kunnen verbeteren? Laat dit dan aan ons weten.

Apothekers
Arial, sans-serif;">Edgard Weening

 

Assistentes
Wilma, Tecla, Diana, Martine, Barbera, Blanka en Greetje

 

Assistente in opleiding
Marijetta

 

Overige medewerkers
Anneke, administratief medewerker

Jannie, bezorger

Service Apotheek Oostermoer

Stationsstraat 13C
9461GP Gieten

Tel.: 0592265685
info@apotheekoostermoer.nl

Openingstijden

MA. t/m VR. 8:30 - 18:00 uur
ZA. 12:00 - 13:00 uur