Raatjes Advocatuur

Raatjes Advocatuur is een dynamisch en laagdrempelig advocatenkantoor en biedt niet alleen betaalbare juridische dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf, maar ook aan particulieren.

Raatjes Advocatuur is een dynamisch en laagdrempelig advocatenkantoor en biedt niet alleen betaalbare juridische dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf, maar ook aan particulieren. Uiteraard staat Raatjes Advocatuur ook cliënten bij die op basis van een toevoeging (pro-deo) procederen. In het geval u een rechtsbijstandsverzekering heeft, gaat Raatjes Advocatuur graag met u in gesprek om na te gaan of u al dan niet een beroep kunt doen op haar juridische diensten.

Iedere eerste maandag van de maand houdt Raatjes Advocatuur een gratis juridisch spreekuur, van 17.00 – 18.30 uur. Daarnaast is het intakegesprek van maximaal een half uur kosteloos. Middels het invullen van het contactformulier kunt u zich hiervoor aanmelden.

In het geval Raatjes Advocatuur u in rechte dient te vertegenwoordigen en/of u juridisch, gedegen en betrouwbaar advies wenst, is het wenselijk vroegtijdig contact op te nemen. Door zo snel mogelijk een advocaat in de arm te nemen, worden “kleine brandjes” effectief geblust. Hierdoor kunt u een hoop tijd, energie en in het geval u op uurtarief procedeert, kosten voorkomen.

Raatjes Advocatuur is gesitueerd in het voormalige gemeentehuis aan de Brink in Gieten in de gemeente Aa en Hunze. Het kantoor is goed bereikbaar voor cliënten die uit aanliggende dorpen buiten de gemeente Aa en Hunze, zoals o.a. Assen, Borger, Stadskanaal en Veendam komen.

Raatjes Advocatuur

Brink 17
9461AR Gieten

Openingstijden

MAA. t/m VRI. 9:00 - 17:00 uur
ZAT. t/m ZON. 00:00 - 00:00 uur