Beachtoernooi Gieten

19

Sep

Beachtoernooi Gieten

Laatste update: 11 juni 2019 10:52

Het sportiefste en gezelligste sportevenement van Gieten, met beachhandbal, -volleybal en voetbal, naast het gemeentehuis in Gieten.

In 2007 is Stichting Zomeractiviteiten Gieten begonnen met de organisatie van het Beachtoernooi. Hiervoor heeft zij medewerking gevraagd aan Handbalvereniging Hazewind, Volleybalclub Oostermoer en Voetbalvereniging VV Gieten. 

Het eerste jaar was een pilot jaar op het bedrijventerrein in Gieten. Dit werd een doorslaand succes. Er werd besloten het jaar daarna uit te wijken naar het evenemententerrein naast het Gemeentehuis in Gieten, pal in het centrum. Dit bleek een schot in de roos. 

Op dit evenemententerrein wordt een spectaculair zandstrand aangelegd. Met dranghekken en lint wordt het terrein ingericht en de velden aangelegd. Er staan diverse tenten waar de deelnemers en hun spullen bij eventueel slecht weer kunnen schuilen. Tevens is er een gedacht aan catering en een terras waar deelnemers en publiek onder het genot van een drankje het toernooi kunnen beleven.

Bij alle onderdelen worden de competities zowel in een recreanten en gevorderden poule ingedeeld. De wedstrijden beginnen doordeweeks om 19.00 en op zaterdag om 18.00. Ook is er een competitie voor de jeugd op zaterdag overdag. De voorrondes van het toernooi zijn van dinsdag t/m vrijdag, waarna de finale avond plaatsvindt op de zaterdag. Het toernooi wordt feestelijk afgesloten met muziek.

Bron: www.szgieten.nl

 

Spiekersteeg 1

Begindatum 18 juni 2019
Einddatum 22 juni 2019

Van 19:00 uur tot 22:00 uur