The School Final van Olympic Moves

Laatste update: 15 april 2019 00:00

Vrijdag 7 juni doen er 12 leerlingen van het Dr. Nassau College locatie Aa en Hunze mee met The School Final van Olympic Moves onderdeel streetdance en 2 leerlingen met het onderdeel tennis.

Streetdance

In december is het dansteam al begonnen met trainen voor de Olympic Moves. Dit gebeurde onder schooltijd tijdens de LINKT-lessen. Ook heeft het team al opgetreden tijdens de kerstmarkt en bij de open dag. De groep die bestaat uit 12 dames heeft op 11 april tijdens de regionale finales in Assen een ticket weten te bemachtigen voor The School Final die plaatsvindt op 7 juni in Arnhem. In deze finale strijdt het dansteam om een de eerste plek tegen andere middelbare scholen uit het hele land

Tennis

Op vrijdag 5 april heeft er een groep leerlingen meegedaan met de regionale finale tennis in Hoogeveen. In dit onderdeel wordt er het dubbelspel gespeeld. Daarbij hebben 2 leerlingen een ticket bemachtigd voor de The School Final.

Overige sporten

Daarnaast hebben er nog meer leerlingen meegedaan met de verschillende onderdelen van de Olympic Moves. Voor de sporten voetbal, volleybal en unihockey zijn er geen plaatsen bemachtigd voor The School Final.

Namens alle medewerkers van Dr. Nassau College locatie Aa en Hunze wensen we de tennissers en het dansteam veel succes tijdens The School Final in Arnhem!

 

Nieuws in Gieten

Meer nieuws