Kinds Verhuur

Kinds Verhuur is er voor iedereen die iets wil organiseren en daar een tijdelijke ruimte voor nodig heeft. Daarnaast leveren wij voor diverse organisaties tribunes voor 30 tot 850 personen. Ook kunt u bij ons terecht voor stoelen, tafels, statafels, linnen, glaswerk en servies, verlichting, podia, verwarming etc etc. Kinds Verhuur levert een totaalpakket aan tenten en materialen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Kinds Verhuur is een dynamisch verhuurbedrijf, gespecialiseerd in tentenverhuur, tribuneverhuur en inrichtingen. Wij bouwen voornamelijk in Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. Maar ook buiten Noord Nederland slaan we onze tenten op!

 

U kunt bij ons diverse tenten en tribunes huren voor onder andere bedrijfsfeesten, beurzen, tentoonstellingen, sport- en culturele evenementen, dorpsfeesten, buurtfeesten, fairs, tuinfeesten en bruiloften.

 

Door een breed assortiment aan ALUtenten, ALUhallen, partytenten, feesttenten en pagodetenten in vele afmetingen en in grote aantallen, bieden wij een passende tent voor ieder evenement.

 

Kinds Verhuur stelt zichzelf ten doel om een hoge kwaliteit te combineren met een aantrekkelijke prijs. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan eenvoudig en geheel vrijblijvend online een offerte aan.

 

Voor meer informatie over onze tenten en verhuurmaterialen kunt u ons altijd mailen of bellen. Wij staan u graag te woord.

 

Wij wensen u veel plezier met uw bezoek aan onze site!

Kinds Verhuur

Nijkamp 1
9461HS Gieten

Openingstijden

MAA. t/m ZON. Onbekend